Miten on luvallista että Viivi Avellan saa kirjoittaa kirjan?
Nyt juontajatipua kutsutaan toimittajan lisäksi kirjailijaksi. Koska se on tehnyt "sinkkunaisen käsikirjan" eläessään itse koko ajan auvoisassa avoliitossa maistellen hummeria Riita Nelimarkan ennakkoperinnöillä.

"Naisille: Hauska ja tarpeellinen miesten käyttöopas! Sinkkunaisen käsikirjan päähenkilö Viivi tietää, mistä aineksista täydellinen sinkkuus muodostuu: ystävistä, matkoista, miehistä, juhlista, shoppailusta ja miehistä. Hulvattoman hauskan fiktiivisen tarinan lisäksi urbaanille sinkulle tarjotaan kirjassa runsaasti elintärkeitä ohjeita. Viivi Avellánin Sinkkunaisen käsikirja on loistava lahja kaikille naisille!" (Sin Cityn mainosteksti)

Nyt elintärkeitä ohjeita Viivin teoksesta: Kimi Räikkönen on mies joka pitää hauskaa piittaamatta muiden mielipiteistä. Hjallis Harkimo on silkkisukka ja äärimmäisen tarkka. Viivin oma mies on "keisari sissi" koska on jaksanut sen että avovaimo on tv-ohjelman juontaja ja kirjoittaa samaan aikaan ikiomaa kirjaa eikä ole ollut koko ajan olemassa lihakauppiaan pojalle "ihana avovaimo".

Viivi on kaikkien pissisten äiti. Alaluokkainen ja keskinkertainen.